Четвер, 09.05.2024, 16:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Електронний методичний кабінет


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Центр прогресивної освіти
«ГЕНЕЗУМ»
відкриває реєстрацію на
КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
педагогічних та науково-педагогічних працівників для роботи в закладах освіти

 

ПОЧАТИ НАВЧАННЯ


Суб’єкт підвищення кваліфікації, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам: фізична особа-підприємець Дрібас В.О., код ЄДРПОУ 3451809212. Центр прогресивної освіти «Генезум». Освітній центр організовує діяльність згідно з п. 2 ст. 59 Закону України «Про освіту» та відповідно до п. 10 постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 800 (із змінами і доповненнями, внесеними постановою КМУ від 27 грудня 2019 року № 1133)

Перевірити автентичність сертифікатів - https://genezum.org/certificates

Офіційний сайт: https://genezum.org
Електронна пошта: mail@genezum.org
Номер для зв'язку: +38 (096) 277 14 16
Час роботи: Пн-Пт 09:00-17:00

Переглядів: 139 | Додав: aliusia | Дата: 21.10.2020 | Коментарі (0)

До уваги класних керівників!

З 09 по 16 жовтня 2020 року проводимо виховну годину на тему "Безпечний онлайн-простір". 

https://stop-sexting.in.ua/category/materials/- матеріали для занять
Провівши урок з онлайн безпеки дітей, що є на сайті https://stop-sexting.in.ua/category/materials/, заповнивши форму,
у відповідь вчитель отримає електронний документ, що посвідчує проведення ним уроку.

Документ буде надісланий протягом тижня на вказану електронну пошту. Якщо Ви його не отримали, будь ласка, перевірте папку “спам”.  
https://cutt.ly/4fZmhJx- онлайн-форма для звітності вчителів

https://naurok.com.ua/webinar/yak-pedagogichni-pracivniki-mozhut-stvoriti-bezpechniy-onlayn-prostir-dlya-uchniv- посилання для реєстрації на вебінар  
Переглядів: 170 | Додав: aliusia | Дата: 08.10.2020 | Коментарі (0)

Добігає кінця лише перший місяць 2020-2021 навчального року, а в освіті стільки змін і нововведень, що вже просто необхідно підзарядитися!

На Онлайн-толоці EdCamp Ukraine #4 – «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності» ми підготували для Вас цілу «підзарядну станцію» та «валізку інструментів», приєднуйтеся!

Команда EdCamp Ukraine запрошує Вас у Вишневий садок (саме так називається одна з локацій) у вівторок, 29 вересня 2020 року, з 10:30 до 19:30 – побачитись, передати одне одному традиційне підтримувальне «п’ять» і потолочити все, що вже накопичилось.

Цього разу початок о 10:30, зустрічаємося у ВИШНЕВОМУ САДКУ #1 за покликанням http://bit.ly/toloka4onlineedcamp.

Повна програма події у PDF-форматі ось тут http://bit.ly/agendaonlinetoloka4edcamp

У програмі Ви також знайдете і покликання для входу до інших вебінарних кімнат.

Важливо: покликання почнуть працювати за годину до початку толоки.

Ми розуміємо, що для освітян достатньо складно підключитися до події посеред робочого тижня, коли уроки у розпалі, а тому нагадуємо, що Ви можете долучитися у будь-який час, на ту сесію, яка потрібна саме Вам.

До того ж ми зробимо відеозаписи усіх сесій Онлайн-толоки #4, вони будуть опубліковані на YouTube-каналі EdCamp http://youtube.com/c/edcampukraine, Ви зможете переглянути їх у зручний для Вас час.

І це ще не все! На онлайн-толоці #4 анонсуємо ДВІ крутезні новації EdCamp Ukraine, що сприятимуть трансформації усіх сфер життя, дізнайтеся першими про це!

Під час Онлайн-толоки Ви зможете поставити запитання усім спікеркам і спікерам. Ведучі – Олександр Елькін і Олена Масалітіна.

Партнер події – Посольство США в Україні.

Якщо Ви ще не реєструвалися для участі в онлайн-толоці #4: 

- уважно ознайомтеся з усією інформацією нижче,

- підключайтеся за посиланнями до вебінарних кімнат у день події,

- якщо Вам важливо отримати після події сертифікат про підвищення кваліфікації, то зареєструйтеся ось тут http://bit.ly/applyonlinetoloka4edcamp до 08:00 30 вересня – на численні прохання ми додатково відкрили форму та після толоки надішлемо всім посилання на підсумкову рефлексійну форму, за результатами якої надаватиметься сертифікат.

Після завершення Онлайн-толоки, за бажання, можна буде отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, усі докладні інструкції про це надішлемо в наступному листі, після події.

Онлайн-толока EdCamp Ukraine #4 проходитиме, як і завжди, у закритих вебінарних кімнатах.

ПРОЙТИ ТЕСТ СИСТЕМИ 

Радимо заздалегідь зробити перевірку системи. Це спеціальний тест, що менш ніж за 30 секунд допоможе знайти причину проблеми.
Щоб пройти тест, перейдіть за посиланням https://myownconference.com.ua/tester та натисніть кнопку Перевірити.

Якщо Ви не можете увійти до кімнати, не чуєте ведучого / ведучу, або у Вас виникли інші технічні проблеми, спочатку оновіть сторінку. 

Радимо приєднатися заздалегідь, хвилин за 15-20, щоб мати час ознайомитися з інтерфейсом та перевірити технічну готовність. Щоб урахувати всі технічні моменти, будь ласка, ознайомтеся з пам’яткою для участі https://bit.ly/2KYJi1U.


Ну що, наче все врахували?..

О ні, наостанок нагадаємо, як нам важлива Ваша думка й відгук! 

Висловіть своє бачення про діяльність і дієвість EdCamp-спільноти в Україні ось тут http://bit.ly/surveyedcamp2020.
ДЕСЯТЬОМ учасницям й учасникам, які встигнуть до 10 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ написати щирі, відверті, повні відгуки про вплив EdCamp’у на їх педагогічну діяльність – ПОДАРУЄМО СТИЛЬНІ РУЧКИ-ФЛЕШКИ, які стануть у нагоді педагогічній спільноті.

Запасайтеся водичкою, готуйте записники й ручки, проінструктуйте домашніх – як найкраще вони можуть допомогти Вам цілком поринути в онлайн-толоку зі спільнотою відповідального вчительства, формуйте власний маршрут події – і скоро зустрінемося онлайн!
 

Переглядів: 387 | Додав: aliusia | Дата: 29.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

Прохаємо Вас постійно тримати на контролі стан проходження діагностики в "Універсал-онлайн" на рівні Вашого класу. Прохаємо здійснити моніторинг та забезпечити стовідсоткове проходження діагностики до кінця тижня. 

Переглянути, хто пройшов діагностику, Ви можете на вкладці "Діагностика", у кожній методиці на вкладці "Дані".

Переглядів: 163 | Додав: aliusia | Дата: 29.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні класні керівники!

Продовжуємо створювати базу в онлайн-сервісі "Універсал". Прохаю надати списки батьків за формою до четверга 24.09.2020р.

Завантажити форму

Переглядів: 137 | Додав: aliusia | Дата: 22.09.2020 | Коментарі (0)

Команда EdCamp Ukraine запрошує Вас на Онлайн-толоку EdCamp Ukraine #4 – «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності» у вівторок, 29 вересня 2020 року, з 10:30 до 19:30. На цей день ми плануємо для Вас цілу «підзарядну станцію» та «валізку інструментів», приєднуйтеся!

Онлайн-толока EdCamp Ukraine #4 присвячена темі «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності», і ось що буде в програмі:

- традиційно поговоримо про найважливіше під час сесії запитань і відповідей із заступницею міністра освіти і науки Любомирою Мандзій,

- продовжимо обговорювати професійний стандарт вчителя, зокрема цього разу заглибимося в компетентність педагога з вибору якісного освітнього контенту, зокрема підручників – з командою Українського інституту розвитку освіти: директором Вадимом Карандієм, завідувачкою відділу навальної літератури Тетяною Харламовою і методисткою відділу Людмилою Лисогор,

- дізнаємося про досвід австрійських колег-педагогів щодо використання молодіжних каналів комунікації в освітньому процесі,

- отримаємо поради до Дня захисника України щодо використання підходу усної історії та спеціальних відео від Жіночого ветеранського руху,

- українські колеги поділяться власним корисним досвідом – у чотирьох практичних сесіях,

- долучимося до Мовної ПідКЛЮЧки з Оленою Масалітіною, Бібліотечки з Володимиром Карповим і руханок з Мілою Захаровою,

- потренуємо стратегії швидкої допомоги програми СЕЕН з Поліною Березюк, кураторкою та ведучою курсів для учительок/-ів Центру розвитку навичок усвідомленості і емоційного інтелекту «Mindspot»,

- відверто поговоримо про освіту (і не тільки!) із зірковим гостем – лідером рок-гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

І це ще не все – ми готуємо щось нове і просто вибухове!

Під час Онлайн-толоки Ви зможете поставити запитання усім спікеркам і спікерам. Ведучі – Олександр Елькін і Олена Масалітіна.

Якщо Ви хочете взяти участь в Онлайн-толоці EdCamp Ukraine: для розуму і серця #4 «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності», запрошуємо ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДО 12:00 години 27 вересня (неділя) за покликанням: http://bit.ly/applyonlinetoloka4edcamp, онлайн-форму буде закрито у момент, коли надійде 5 000 реєстрацій.

КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ НА ВХІД НЕ БУДЕ, за бажанням можна буде отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, але за новими правилами, які набули чинності в EdCamp Ukraine. 

Просимо УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЬ ІЗ УМОВАМИ ОТРИМАННЯ СЕРТИФІКАТА.

Інформацію про Відділ управління якістю ГО «ЕдКемп Україна» можна почитати тут https://bit.ly/howtocertifyedcampua, а переглянути коротеньке і зрозуміле відео про умови отримання сертифікатів за події від EdCamp Ukraine – ось тут https://youtu.be/AyuwncEh1dA.

Що таке Онлайн-толока EdCamp Ukraine? (якщо Ви ще не в курсі)

Щомісяця для висвітлення й обговорення на Онлайн-толоці EdCamp Ukraine пропонується тема, що хвилює освітян. І саме спільнота відповідального вчительства впливає на те, які теми «толочитимуться», кого запрошуємо, які запитання ставимо. 

Програма кожної толоки містить компоненти і «для розуму», і «для серця»:

1. М’які навички на щодень: короткі та помічні своєрідні «практики швидкої допомоги», які можна застосовувати одразу, без додаткової підготовки і які ширше познайомлять вас із програмою соціально-емоційного й етичного навчання вже зараз.

2. Інструментальні поради від практиків і практикинь: тут ми запрошуємо відомих людей з органів управління освітою, педагогів, українських і зарубіжних експертів/-ок, які просто й чесно говоритимуть про складне у змісті та організації системи освіти та ділитимуться дієвими практичними порадами й інструментами.

3. Відверті бесіди з відомими людьми: усе, що ви захочете запитати гостей про будь-що з їхнього професійного й особистого життя, це будуть щирі, десь веселі, десь і трагічні історії, які надихатимуть та допомагатимуть у непрості часи.

4. Мовна ПідКЛЮЧка: постійна рубрика для посилення мовної компетентності, «підключка» до живильного джерела української мови, цікавинки та корисності з інших мов, інформація на ваші смаки й потреби, поради «під ключ».

5. Бібліотечка EdCamp Ukraine: спільний проєкт команд EdCamp Ukraine і проєкту підтримки читання BaraBooka за сприяння Mamino, що має на меті представити та зробити більш доступними для спільноти відповідального вчительства найкращі книжки «для розуму і серця».

6. Руханки: різноманітні ідеї для фізкультхвилинок на будь-який вік, дібрані й апробовані спільнотою відповідального вчительства.

Як і завжди, ми відкриті до партнерства та пропозицій – адже в тому й сутність толоки – гуртом братися за велике!

Переглядів: 152 | Додав: aliusia | Дата: 16.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

Користуючись нагодою, пропонуємо вчителям пройти навчання за
дистанційною формою у 2020-2021 навчальному році на таких курсах
(попередня реєстрація на курси у формі після назви курсу):
- Методичний інструментарій вчителя географії у підготовці до ЗНО
https://forms.gle/yP4mHgD1YnkuKd3Z6
- Особливості застосування прийомів формуючого оцінювання на уроках
природничо-математичних дисциплін
https://forms.gle/FSoiNZubA6SDRnTg7
Ключові уміння XXI століття для вчителя природничо-математичних
дисциплін
https://forms.gle/xssXkvABnA43TCts5
По завершенню кожного з цих курсів буде видано сертифікат про
підвищення кваліфікації (12 годин / 0,4 кредити).
Навчання можуть пройти усі бажаючі педагогічні працівники
Дніпропетровської області.

Ректор Віктор СИЧЕНКО

Переглядів: 149 | Додав: aliusia | Дата: 16.09.2020 | Коментарі (0)

До уваги слухачів курсів В.О. Киричука!

Протягом цього тижня пройдуть дистанційні заняття. Надаю розклад та посилання для приєднання до курсів. Участь у заняттях обов'язкова!

Зразок титульної сторінки випускної роботи Завантажити

 

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

14.09-18.09.2020р.

Категорія слухачів: Психолого-педагогічні засади проектного управління діяльністю закладу освіти засобами комп’ютерних технологій(на базі КЗ «Верхньодніпровська спеціалізована школа № 1 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов»

1 –ІІ група  (робочий розклад)

 ІІІ етап

(ОНЛАЙН)

Куратор – тьютор: доц. В.О. Киричук

Дата

Час

Тема занять

Вид занять

Викладачі

 

14.09.2020р.

Понеділок

15.00-16.20

3.1. Управління освітніми проєктами закладу загальної середньої освіти: соціально-психологічний аспект

семінар-практикум

доц. В.О. Киричук

http://bbb.umo.edu.ua/b/qzq-9ek-nte.

 

16.30-17.50

 

18.00-19.30

 

15.09.2020р.

Вівторок

15.00-16.20

4.2. Психологічні особливості моніторингу особистісного потенціалу педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти в діагностичному комплексі «Персонал».

тематична дискусія

доц. В.О. Киричук

http://bbb.umo.edu.ua/b/qzq-9ek-nte.

 

16.30-17.50

4.3.Експертиза проектної освітньої діяльності в планах реалізації проєктів закладу середньої освіти на хмарному сервісі «Універсал-онлайн»

практичне заняття

доц. В.О. Киричук

http://bbb.umo.edu.ua/b/qzq-9ek-nte.

 

18.00-19.30

4.1. Індивідуальна траєкторія розвитку особистості педагогічного працівника та її супровід засобами недирективного управління

семінарське заняття

проф. П.В. Лушин

https://meet.jit.si/Socio-PsichologicalImmunityProfessorPavloLushynMarch198.30-9.50АБО

 

19.40-20.10

2.2.Технології адміністративної діяльності в освіті та підготовка і прийняття управлінських рішень

семінарське заняття

проф. В. В. Супрун

http://bbb.umo.edu.ua/b/6de-jky-mmn 
 

16.09.2020р.

Середа

15.00-16.20

5.2.Методика роботи в конструкторі освітніх програм НУШ

практичне заняття

доц. О.О. Самойленко

https://25160931.myownmeeting.net

 

16.30-17.50

5.1. Хмарні сервіси для використання в освітньому процесі Нової Української школи

семінарське заняття

доц. С. П. Касьян

http://bbb.umo.edu.ua/b/9ev-r3t-fyf

 

18.00-19.30

2.1. Організація інклюзивного навчання в умовах місцевого самоврядування (ОТГ)

тематична дискусія

доц. Р.В. Козенко https://bbb.umo.edu.ua/b/pfd-xfh-6fc

 

19.40-20.10

6.1. Психологічні умови попередження конфліктів у діяльності закладу середньої освіти

тематична дискусія

Н.В. Гордієнко

http://bbb.umo.edu.ua/b/3ca-9vm-p7f 

 

17.09.2020р.

Четвер

15.00-16.20

1.1. Управління проектним навчанням в закладах освіти

семінарське заняття

. проф. Г.М. Романова

http://bbb.umo.edu.ua/b/rom-knc-eu3

 

16.30-17.50

 

18.00-19.30

Спецкурс 7.1а. Управління проектною діяльністю в закладі загальної середньої освіти за допомого Інтернет сервісу «Універсал-онлайн»

 

 

доц. В.О. Киричук

http://bbb.umo.edu.ua/b/qzq-9ek-nte

 

 

19.40-20.10

 

спецкурс за вибором

 

18.09.2020р.

П’ятниця

16.00

Захист випускних робіт 1 група

Захист випускних робіт ІІ група

 

проф. П.В. Лушин

доц. О.В. Флярковська

доц. В.О. Киричук

http://bbb.umo.edu.ua/b/qzq-9ek-nte.

проф. А.С. Москальова

доц. І.В. Бонаревська

доц. І.В. Пустовалов

https://bbb.umo.edu.ua/b/27z-7kj-wau 

 

 
Переглядів: 194 | Додав: aliusia | Дата: 14.09.2020 | Коментарі (0)

УВАГА! Електронні версії організаційних документів.

Структура 2020-2021 навчального року

Завантажити

Схема руху по КЗ Верхівцевському НВК

Завантажити

Переглядів: 163 | Додав: aliusia | Дата: 09.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

Надаємо інструкції та організаційні накази для ознайомлення.

План протиепідемічних заходів

Завантажити

Наказ "Про відповідальність за ведення класних журналів"

Завантажити

Інструкція про дотримання педагогічними працівниками обмежень задля запобігання поширенню COVID-19

Завантажити

Інструкція про дотримання учнями обмежень задля запобігання поширенню COVID-19

Завантажити

Наказ "Про затвердження правил внутрішкільного трудового розпорядку"

Завантажити

Наказ "Про організацію освітнього процесу у 2020-2021н.р."

Завантажити

 

 

Переглядів: 147 | Додав: aliusia | Дата: 09.09.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz