Вівторок, 14.05.2024, 08:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Електронний методичний кабінет


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Вересень » 16

Команда EdCamp Ukraine запрошує Вас на Онлайн-толоку EdCamp Ukraine #4 – «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності» у вівторок, 29 вересня 2020 року, з 10:30 до 19:30. На цей день ми плануємо для Вас цілу «підзарядну станцію» та «валізку інструментів», приєднуйтеся!

Онлайн-толока EdCamp Ukraine #4 присвячена темі «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності», і ось що буде в програмі:

- традиційно поговоримо про найважливіше під час сесії запитань і відповідей із заступницею міністра освіти і науки Любомирою Мандзій,

- продовжимо обговорювати професійний стандарт вчителя, зокрема цього разу заглибимося в компетентність педагога з вибору якісного освітнього контенту, зокрема підручників – з командою Українського інституту розвитку освіти: директором Вадимом Карандієм, завідувачкою відділу навальної літератури Тетяною Харламовою і методисткою відділу Людмилою Лисогор,

- дізнаємося про досвід австрійських колег-педагогів щодо використання молодіжних каналів комунікації в освітньому процесі,

- отримаємо поради до Дня захисника України щодо використання підходу усної історії та спеціальних відео від Жіночого ветеранського руху,

- українські колеги поділяться власним корисним досвідом – у чотирьох практичних сесіях,

- долучимося до Мовної ПідКЛЮЧки з Оленою Масалітіною, Бібліотечки з Володимиром Карповим і руханок з Мілою Захаровою,

- потренуємо стратегії швидкої допомоги програми СЕЕН з Поліною Березюк, кураторкою та ведучою курсів для учительок/-ів Центру розвитку навичок усвідомленості і емоційного інтелекту «Mindspot»,

- відверто поговоримо про освіту (і не тільки!) із зірковим гостем – лідером рок-гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком.

І це ще не все – ми готуємо щось нове і просто вибухове!

Під час Онлайн-толоки Ви зможете поставити запитання усім спікеркам і спікерам. Ведучі – Олександр Елькін і Олена Масалітіна.

Якщо Ви хочете взяти участь в Онлайн-толоці EdCamp Ukraine: для розуму і серця #4 «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності», запрошуємо ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДО 12:00 години 27 вересня (неділя) за покликанням: http://bit.ly/applyonlinetoloka4edcamp, онлайн-форму буде закрито у момент, коли надійде 5 000 реєстрацій.

КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ НА ВХІД НЕ БУДЕ, за бажанням можна буде отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, але за новими правилами, які набули чинності в EdCamp Ukraine. 

Просимо УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЬ ІЗ УМОВАМИ ОТРИМАННЯ СЕРТИФІКАТА.

Інформацію про Відділ управління якістю ГО «ЕдКемп Україна» можна почитати тут https://bit.ly/howtocertifyedcampua, а переглянути коротеньке і зрозуміле відео про умови отримання сертифікатів за події від EdCamp Ukraine – ось тут https://youtu.be/AyuwncEh1dA.

Що таке Онлайн-толока EdCamp Ukraine? (якщо Ви ще не в курсі)

Щомісяця для висвітлення й обговорення на Онлайн-толоці EdCamp Ukraine пропонується тема, що хвилює освітян. І саме спільнота відповідального вчительства впливає на те, які теми «толочитимуться», кого запрошуємо, які запитання ставимо. 

Програма кожної толоки містить компоненти і «для розуму», і «для серця»:

1. М’які навички на щодень: короткі та помічні своєрідні «практики швидкої допомоги», які можна застосовувати одразу, без додаткової підготовки і які ширше познайомлять вас із програмою соціально-емоційного й етичного навчання вже зараз.

2. Інструментальні поради від практиків і практикинь: тут ми запрошуємо відомих людей з органів управління освітою, педагогів, українських і зарубіжних експертів/-ок, які просто й чесно говоритимуть про складне у змісті та організації системи освіти та ділитимуться дієвими практичними порадами й інструментами.

3. Відверті бесіди з відомими людьми: усе, що ви захочете запитати гостей про будь-що з їхнього професійного й особистого життя, це будуть щирі, десь веселі, десь і трагічні історії, які надихатимуть та допомагатимуть у непрості часи.

4. Мовна ПідКЛЮЧка: постійна рубрика для посилення мовної компетентності, «підключка» до живильного джерела української мови, цікавинки та корисності з інших мов, інформація на ваші смаки й потреби, поради «під ключ».

5. Бібліотечка EdCamp Ukraine: спільний проєкт команд EdCamp Ukraine і проєкту підтримки читання BaraBooka за сприяння Mamino, що має на меті представити та зробити більш доступними для спільноти відповідального вчительства найкращі книжки «для розуму і серця».

6. Руханки: різноманітні ідеї для фізкультхвилинок на будь-який вік, дібрані й апробовані спільнотою відповідального вчительства.

Як і завжди, ми відкриті до партнерства та пропозицій – адже в тому й сутність толоки – гуртом братися за велике!

Переглядів: 153 | Додав: aliusia | Дата: 16.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

Користуючись нагодою, пропонуємо вчителям пройти навчання за
дистанційною формою у 2020-2021 навчальному році на таких курсах
(попередня реєстрація на курси у формі після назви курсу):
- Методичний інструментарій вчителя географії у підготовці до ЗНО
https://forms.gle/yP4mHgD1YnkuKd3Z6
- Особливості застосування прийомів формуючого оцінювання на уроках
природничо-математичних дисциплін
https://forms.gle/FSoiNZubA6SDRnTg7
Ключові уміння XXI століття для вчителя природничо-математичних
дисциплін
https://forms.gle/xssXkvABnA43TCts5
По завершенню кожного з цих курсів буде видано сертифікат про
підвищення кваліфікації (12 годин / 0,4 кредити).
Навчання можуть пройти усі бажаючі педагогічні працівники
Дніпропетровської області.

Ректор Віктор СИЧЕНКО

Переглядів: 150 | Додав: aliusia | Дата: 16.09.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz